Top Eleven'ın Hilesi Varmı?

Top Eleven'ın Hilesi Varmı?

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Top Eleven'ın hilesi varmı? Herkese tarafından oynanan dünyanın en büyük menajerlik oyunlarından biri olan ve büyük küçük herkesin telefonunda yüklü olan Top Eleven'ın hilesi varmı? 

Dünyanın dört bir yanından kullanıcısı olan Top Eleven'ın hileli versiyonu yok arkadaşlar. Diğer menajerlik oyunlarından çok farklı bir yapıya sahip olan Top Eleven bir online oyun olduğu için maalesef hilesi yok. İnternette bununla ilgili binlerce haber yapılıyor Top Eleven'ın hilesi var diye videolar, programlar vs. vs.

Ancak oyunun şöyle bir hilesi var arkadaşlar. Edinilen bilgiye göre oyun içinde satın alınan Token(Jeton) hesabınıza geçiyor ve siz bunu destek merkezine bunun tamamen yanlışlıkla olduğunu bildirdiğinizde para tekrar hesabınıza yatırılıyor ve hesabınıza gelen Token (Jeton) olduğu gibi kalıyor. Yani hesabınızdan düşmüyor. Bunun tek ve tek hilesi budur. 

Not: Yukarıda anlatılan konuyla ilgili bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Olası doğacak sıkıntı olumsuzluklardan https://teknonano.com sitesi sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar