Top Eleven En İyi Antrenman Nasıl Yapılır

Top Eleven En İyi Antrenman Nasıl Yapılır

Daha önceki yazımızda Top Eleven 2017 En İyi Taktik konusunu ele almıştık. Şimdi ise sizlere Top Eleven 2017 En İyi Antrenman nasıl yapılır onu anlatacağım. Çıktığı günden bu yana dünyanın en popüler menajerlik oyunlarından biri olan Top Eleven 2017 bir çok kez güncelleme yaparak Antrenman olayına daha çok önem vermeye başladı. Yaklaşık 2015 yılından bu yana Top Eleven oyununu oynamaktayım sizlere en Antrenman nasıl yapılır onu anlatacağım. Daha önceleri bu Antrenman olayı pek önem sağlamamaktaydı. 2015 yılından bu yana Top Eleven en iyi güncellemesini yaparak Antrenman olayını daha önemli hale getirmiştir. Bu sayede oyuncu gelişimi çok daha iyi hale getirilmiştir.

Bundaki maksat ise bana göre Dinlenme Paketi olarak adlandırdığımız paketin alınması yani bol bol reklam izle. Her neyse konumuza dönmek istiyorum. En Antrenman şekli, 6 adet Antrenman kutucuğu olduğunu hepimiz biliyoruz. 3 Çeşit Antrenman şekli var bunlar; Hücum, Savunma ve Fiziksel ve Zihinsel. Diyelim ki 4 adet Antrenmana ihtiyacımız var. Oyuncuların hepsini isaretliyoruz. Sonrası Alıştırmalar kısmından, Hücum'u seçiyoruz.

Hücum bölümünün en son bölümüne geliyoruz. Yani Teke Tek Bitiricilik, Kanat Oyunu, Slalom Top Sürme bu 3'ünü boş kutucuklara ekliyoruz. Sonrasında Fiziksel ve Zihinsel'i seçiyoruz. Yine en son kısımdan Engelli Koşu, Mekik Koşusu, Spor Salonu boş kutucuklara ekliyoruz ve Antrenman'ı başlatıyoruz. Yaklaşık olarak oyuncular 414 yetenek kazanacak. Bunu 2 kez tekrarlıyoruz. Aynı işlemi Hücum ve Savunmada yapıyoruz. Ancak bunlarda kolay Antrenman seçelim ki oyuncular cok fazla yorgun düşmesin. Bu işlemleri eksiksiz olarak yaparsanız oyuncuların gelişimini göreceksiniz. Ayrıca oyuncuların  Ligde ve Federasyon maçlarındaki performansının arttığını göreceksiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar