Samsung Galaxy Modellerinde Yapay Zeka Desteği Genişliyor

Samsung Galaxy Modellerinde Yapay Zeka Desteği Genişliyor

Samsung, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapay zeka (AI) özelliklerini sürekli olarak genişletiyor. One UI 6.1 güncellemesi ile, Galaxy S24 serisinde tanıtılan AI desteği, şimdi daha fazla modele ulaşıyor. Bu yenilik, kullanıcıların günlük işlerini daha verimli ve etkili bir şekilde yapmalarına olanak tanıyor.

Desteklenen Modeller

Yapay zeka desteği, şu an için Galaxy S23 serisi (S23 / S23+ / S23 Ultra), Galaxy S23 FEGalaxy Z Fold5Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Tab S9 serisi (S9 / S9+ / S9 Ultra) modellerine genişletilmiş durumda. Bu cihazlar, Samsung’un en son AI özelliklerinden yararlanabilecek.

Yenilikçi Özellikler

Samsung’un AI özellikleri arasında, ekranda gördükleriniz hakkında hızla bilgi araması yapmanıza olanak sağlayan Arama için daire içine al, telefon görüşmelerini gerçek zamanlı olarak çeviren Canlı çeviri, otomatik olarak gerçek zamanlı çeviri sağlayan Sözlü çevirmen ve mesajlaşma uygulamalarındaki konuşmaları çeviren Yazma yardımı gibi yenilikler bulunuyor.

Kullanıcı Deneyimi

Bu özellikler, kullanıcıların farklı diller arasında iletişimi kolaylaştırıyor, not almayı ve düzenlemeyi daha da kolaylaştırıyor ve ses dosyalarını metne dönüştürerek içeriği çeviriyor ve özetliyor. Ayrıca, kullanıcıların çektiği fotoğrafları analiz ederek, görüntüyü nasıl iyileştirebileceğine dair düzenleme seçenekleri sunuyor.

Geleceğe Bakış

Samsung, AI özelliklerini 2025’in sonuna kadar desteklenen Samsung Galaxy cihazlarında ücretsiz olarak sağlamayı planlıyor. Bu, Samsung’un teknoloji ve kullanıcı deneyimine olan bağlılığını gösteriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar