Chery Tiggo 8 Pro: Ailenin En Büyüğü ve En Konforlusu

Chery Tiggo 8 Pro: Ailenin En Büyüğü ve En Konforlusu

Chery Tiggo 8 Pro, geniş iç hacmi ve yüksek teknolojik donanımlarıyla dikkat çeken bir SUV modelidir. Aile kullanımı için ideal olan bu araç, konfor ve performansı bir arada sunuyor.

Tasarım

Tiggo 8 Pro’nun dış tasarımı, Full LED farlar, krom çıtalar ve 18 inç çift renkli alüminyum alaşımlı jantlarla modern ve şık bir görünüm sergiliyor.

Performans

1.6 litre turbo dört silindirli benzinli motor, 183 hp güç ve 275 Nm tork üretiyor. 7 ileri DCT şanzıman vasıtasıyla ön tekerleklere güç veren Tiggo 8 Pro, güçlü performansıyla öne çıkıyor.

İç Mekan ve Teknoloji

Deri kaplamalı koltuklar, yumuşak deri ve plastik yüzeyler, parlak siyah orta konsol ile lüks bir iç mekan sunan Tiggo 8 Pro, ayrıca dijital gösterge ve multimedya ekranlarıyla donatılmıştır.

Güvenlik

12 ADAS (Gelişmiş Sürücü Asistan Sistemi) ile donatılan Tiggo 8 Pro, Uyarlanabilir Hız Sabitleme (ACC), Arka Çapraz Trafik Uyarısı (RCTA) ve Önden Çarpışma Uyarısı (FCW) gibi işlevlerle çok yönlü bir akıllı güvenlik koruma çemberi sunuyor.

Fiyat

2024 model yılı için Chery Tiggo 8 Pro’nun tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları şu şekildedir:

  • Luxury: 1.563.000 TL
  • Excellent: 1.693.000 TL
  • Avantgarde: 1.813.000 TL

Sonuç

Chery Tiggo 8 Pro, geniş aileler ve konfor arayanlar için ideal bir SUV seçeneği. Sunduğu teknolojik donanımlar ve uygun fiyatıyla segmentinde dikkat çeken bir modeldir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar