2024'ün Oyun Devrimi: Yeni Çağın Efsaneleri Sahneye Çıkıyor

2024'ün Oyun Devrimi: Yeni Çağın Efsaneleri Sahneye Çıkıyor

 

2024 yılında piyasaya sürülecek bazı heyecan verici oyunlar şunlardır:

- **Manor Lords**: Strateji ve şehir kurma oyunu olan Manor Lords, ön siparişleri 26 Nisan'da başlayacak.

- **Sea of Thieves**: Popüler korsan oyunu Sea of Thieves, PlayStation 5'e geliyor.

- **Hades 2**: Ödüllü bağımsız oyun stüdyosu Supergiant Games tarafından hazırlanan Hades'in devam oyunu.

- **Avowed**: Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanacak olan bir aksiyon rol yapma video oyunu.

- **Like A Dragon: Infinite Wealth**: Sega tarafından desteklenen ve PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına özel olarak tasarlanmış bir rol yapma video oyunu.

- **Rise Of The Rōnin**: Team Ninja tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan aksiyon ve rol yapma oyunu.

- **The Plucky Squire**: Bağımsız geliştirici All Possible Futures tarafından ortaya çıkarılan ve Devolver Digital’in yayıncılığında sunulacak olan bir aksiyon-macera video oyunu.

-

**Tekken 8**: Bandai Namco Studios ve Arika'nın iş birliğiyle geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından desteklenen dövüş oyunu.

- **Animal Well**: Shared Memory tarafından geliştirilen ve Bigmode tarafından desteklenen bir Metroidvania video oyunu.

- **Dragon’s Dogma 2**: Capcom tarafından geliştirilen ve heyecanla beklenen bir aksiyon rol yapma oyunu.

Bu oyunlar, farklı türlerde ve farklı evrenlerde geçen epik hikayelerle dolu, görsel ve teknik açıdan etkileyici deneyimler sunacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar